Eklenme/Güncelleme Trh : 12.12.2007
Toplam Okunma : 1377
Bugün :
1
Bu üye silindi
İnanılmaz ama hamileyim!!!
Nevra hanım merhabalar!!! ben o kadar çok mutluyumki heyecanımdan uyuyamıyorum, hamileyim!! Dün doktora gittim, muayene oldum. Doktorum ultrasonda birşey göremedi, kan testi yaptır dedi ama büyük ihtimalde negatif çıkar dedi. 2 saat sonra test sonucunu okuduğumda gözlerime inanamadım 10,52 yazıyordu!!! Doktorum da şaşırdı, sonra kutladı :) ama gebeliğim daha çok çok yeniymiş. kendime çok dikkat etmem gerekmiş, çünkü bu dönem çok kritikmiş, düşük veya dış gebelik ihtimali varmış. bir kaç gün sonra tekrar gitcem muayeneye, testlerim yıne de pozitif çıkarsa o zaman takibe alacaklarmış beni. ama yınede çok mutluyum, kendime çok dikkat ediyorum. size de öneri ve tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim.. siteniz benim gibi kadınlar için gerçekten çok önemli ve aydınlatıcı.. tekrar tekrar teşekkür ederim.. Çok Mutluyum!!!!! :) :) :)
Bu konuya 2 adet cevap yazılmış
Cevaplayanlar
İd:7825 Eklenme/Güncelleme Trh : 16.12.2007
Bu üye silindi
Hamile kalma mutluluğu
hayırlı olsun, anne olma duygusu çok güzel bir şey, BHCG kesin sonuç veriri ve 5. in üzerindeki değerler hamileliği işaret eder, yaklaşık 5-6 gün sonra gebelik kesesi net bir şekilde görülecektir, bu zaman kadar folik asit alın, bilmediğiniz başka ilaçları kullanmayın (ağrı kesici, antibiyotik gibi) cinsel ilişkiye girmeyin ve tabii ki iyi beslenin. sağlıklaı bir gebelik için düzenl, beslenme çok önemli,
aşağıdaki linkleri kullanın,
çok sevindim çok güzel inanılmaz bir duygu sanırım bende 1,5 yıllık evliyim fakat olmuyor bende çocuk özlemiyleyim inşallah banada nasip eder :( sanırım sende uzun zaman sonra hamile kaldın bende çok istiyırum yaaa umarım olur :( tekrar tebrik ederim
Aktif Ziyaretçi 4
Aktif Üye
Üye Sayımız 62443/ 0
Bugün Tekil 51
Bugün Çoğul 87
Toplam Tekil 226500
Toplam Çoğul 1171380
Ip No: 18.97.9.175
Kadın Hastalıkları, Gebelik, Hamilelik, Doğum, Kısırlık,
Cinsellik, Aile Planlaması - Gebelikten Korunma Yöntemleri, Genital Siğil HPV
,Gebe Hamile Sorunları Ve
Kadın Sağlığı İle Kadın Hayatının Tüm Evrelerinde Karşılaştıkları Sağlık
Sorunları İle İlgili Forum... doktornevra.com ....
Op.Dr. Nevra Topalismailoğlu.... Op.Dr.Hakan Topalismailoğlu....