Eklenme/Güncelleme Trh : 04.07.2007
Toplam Okunma : 1129
Bugün :
1
Bu üye silindi
Aşılama
MERHABA!
21/06/2007 tarihinde aşılama yaptırdım ama olmadı.Bu ilk denememdi ama nedense içimden bir his olacak diyordu, olmadı.3 yumurtam vardı.Regl olduktan sonra ultrasonla muayene oldum 1 adet yumurtam yaklaşık 2,5 cm olmuş ve çatlamamış, doktor bana doğum kontrol hapı kullanmamı önerdi ama daha önce kullanmadığım ve tedavimin daha fazla uzaması istemediğim için kullanmak istemiyorum. Sizce kullanmalımıyım???? Bana yardımcı olursanız sevinirim.
Bu konuya 3 adet cevap yazılmış
Cevaplayanlar
İd:4623 Eklenme/Güncelleme Trh : 07.07.2007
Bu üye silindi
Aşılama
3 yumurta ...zaten az yumurta oluşmuş, çatlamayan yumurta kiste çevirebileceği için doğum kontrol yöntemi de tabii ki bir seçenek veya ilaç kullanmak istemiyorsanız doktrobuz sizi ilaçsız takibe alacaktır, kist küçülmeden takrar aşılama yapılması mümkün değil,
DR.HANIM 3 YUMURTANIN AZ OLDUGUNU SÖYLEMİŞSİNİZ AMA BEN PUREGON 300 KULLANDIM VR GÜNLÜK DOZUM 125 Dİ . BU DOZLA 3 YUMURTAMIN OLUŞMASI SİZCE AZ MI YOKSA DOZAJLA İLGİLİ OLABİLİRMİ CEVAP VERİRSENİZ SEVİNİRİM ...
admin
İd:7619 Eklenme/Güncelleme Trh : 13.11.2007
Bu üye silindi
Kısırlık tedavisi
kast edilen kaliteli yumurta, bir tanesi çatlamadığı için salgıladığı hormon ile yumurtaların döllenemsini de etkileyebilir, yumurta sayısı ve kalitesinde tabii ki ilaçların dozu ile birliktye sizin yumurtalıklarınızın da verdiği cevap önemli..
Aktif Ziyaretçi 1
Aktif Üye
Üye Sayımız 62443/ 0
Bugün Tekil 4
Bugün Çoğul 18
Toplam Tekil 249422
Toplam Çoğul 1268613
Ip No: 216.73.216.33
Kadın Hastalıkları, Gebelik, Hamilelik, Doğum, Kısırlık,
Cinsellik, Aile Planlaması - Gebelikten Korunma Yöntemleri, Genital Siğil HPV
,Gebe Hamile Sorunları Ve
Kadın Sağlığı İle Kadın Hayatının Tüm Evrelerinde Karşılaştıkları Sağlık
Sorunları İle İlgili Forum... doktornevra.com ....
Op.Dr. Nevra Topalismailoğlu.... Op.Dr.Hakan Topalismailoğlu....