Eklenme/Güncelleme Trh : 14.12.2007
Toplam Okunma : 1149
Bugün :
1
Bu üye silindi
Yumurtalıkta kist, ne yapmalı??
Merhaba Nevra Hn.sol bacağımdaki bir ağrı ile fizik tedavi uzmanına başvurdum sorunun belden kaynaklandığını düşünerek benden lomber mr istedi mr sonucunda sorunun belimde değil SOL ADNEKSİYAL LOJDA 3 CM ÇAPINDA KİST izlendiği ortaya çıktı.Buda kadın doğumla görüşmemi önerdi.Bu kötü bir durum mu birde bu mr çektirdiğimde adet görüyordum bu da kist ile ilgili herhangi bir değişik sonuç doğurabilirmi.Adetim 27 kasımda başladı 4 aralıkta bitmişti şimdi yine 10 aralıkta tekrar adet görmeye başladım bu adetin kist ile ilgili biralakası olabilirmi?Ne tavsiye edersiniz. Teşekkürler.
Bu konuya 1 adet cevap yazılmış
Cevaplayanlar
İd:7820 Eklenme/Güncelleme Trh : 14.12.2007
Bu üye silindi
Kist tedavisi
yumurtalık kistelrinin her ne kadar büyük kısmı basit kistler ise de yine de bazı özel incelemekler gerekebilmektedir. öncelikle bir dopler ultrason kistin yapısı ve cinsi hakkında bir fikir verecektir, eğer burada bir şüphe doğar ise "tümör markırları" denen bazı özel kan incelemeleri gerekir, unutmayın ki basit kistler kısa sürede kendiliğinden veya bir doğum kontrol hapı tedavisi ile geçebilmekyedirler,
aşağıdaki yazıları okuyun..., http://www.doktornevra.com/jinekoloji/yumurtalik_kistleri/yumurtalik_kisti_tani_ve_tedavisi.asp
Aktif Ziyaretçi 19
Aktif Üye
Üye Sayımız 62443/ 0
Bugün Tekil 115
Bugün Çoğul 321
Toplam Tekil 219092
Toplam Çoğul 1126584
Ip No: 98.84.25.165
Kadın Hastalıkları, Gebelik, Hamilelik, Doğum, Kısırlık,
Cinsellik, Aile Planlaması - Gebelikten Korunma Yöntemleri, Genital Siğil HPV
,Gebe Hamile Sorunları Ve
Kadın Sağlığı İle Kadın Hayatının Tüm Evrelerinde Karşılaştıkları Sağlık
Sorunları İle İlgili Forum... doktornevra.com ....
Op.Dr. Nevra Topalismailoğlu.... Op.Dr.Hakan Topalismailoğlu....