Eklenme/Güncelleme Trh : 17.12.2007
Toplam Okunma : 1270
Bugün :
1
Bu üye silindi
Hamilelikte belirtiler, sizin yönetmelerinizle hamile kaldım....
nevra hanım iyi çalışmalar.öncelikle size minnettarım.gerçekten bana ve bir çok kişiye yardımcı oluyorsunuz.ben sizin yöntemlerinizle hamile kaldım.şimdi 5,5 aylık hamileyim.benim öğrenmek istediğim konu diğer hamilelere göre bazı olayları yaşayamıyorum.mesela ne mide bulantısı ne istifar nede davranışlardaki hassasiyet.hiç birşeyi canım istemiyor hiç bir şeye ilgi duymuyorum.ve hiç bir yiyecekten tiksinmiyorum.ben anormal miyim yoksa.tek hissettiğim karnımın büyümesi ve bebeğimin hareketleri.kadınlar hastanede hep kendilerinden bahsediyor.kendilerinde olan değişikliklerden bahsediyor.bende farklılık olmadığ için bişey söyleyemiyorum.ayrıca mide bulantısı yaşamadığım ve kusma olayı olmadığı için bebeğim eminim iyi beslenmiştir.fakat bunun dezavantajıda varmıdır.yani bebeğim büyük ve kilolu olabilir mi?şimdiden teşekkürler.işlerinizde başarılar dilerim.
Bu konuya 1 adet cevap yazılmış
Cevaplayanlar
İd:7830 Eklenme/Güncelleme Trh : 17.12.2007
Bu üye silindi
Gebelik şikayetleri
endişe etmeyin... mutlaka ger gebede aynı belirtiler ve şikayetler olacak diye bir kural yok, şikayetlerin sizde yoğun ollamamsı anormal değil..nenek hareketleri byurada önemli bir parametre ve bebeğin sağlığının en iyi göstergesi, mutlaka bunu takip edin... ayrıca sşzin mide şiakeyetiniz olamayıp iyi beslenemniz de tabii ki avantaj bebeğinzi de iyi kilo alır,,
aşağıdaki yazıları okuyun,
Aktif Ziyaretçi 2
Aktif Üye
Üye Sayımız 62443/ 0
Bugün Tekil 65
Bugün Çoğul 486
Toplam Tekil 213384
Toplam Çoğul 1089246
Ip No: 44.201.97.138
Kadın Hastalıkları, Gebelik, Hamilelik, Doğum, Kısırlık,
Cinsellik, Aile Planlaması - Gebelikten Korunma Yöntemleri, Genital Siğil HPV
,Gebe Hamile Sorunları Ve
Kadın Sağlığı İle Kadın Hayatının Tüm Evrelerinde Karşılaştıkları Sağlık
Sorunları İle İlgili Forum... doktornevra.com ....
Op.Dr. Nevra Topalismailoğlu.... Op.Dr.Hakan Topalismailoğlu....