Forum sayfamıza hoşgeldiniz.....Doktornevra.com
 Kullanıcı Adı Şifreniz     | |
 Ana Sayfa | Site Haritası | Kurallar
   
Cinsel Sorunlar..  HPV Aşısı.. 

   
Konuyu Açan Konu    Aktif  1
offline koala Eklenme/Güncelleme Trh : 19.12.2007  Toplam Okunma : 1158  Bugün : 2  
Bu üye silindi Kızlığım bozuldu mu,acil..acil..

hiçbirşeyden emin olamadığımız son derece tereddüt edici kötü bir dönem geçirmekteyim.Nasıl başlayacağım konusunda da fikrim yok.İlk olarak şunu söyleyebilirim ki erkek arkadaşımla cinsel ilişkiye girmedik.ama cinsel organı benim cinsel organımın çevresinde dolaştı.ikimizde bekaretimin bozulması taraftarı değiliz.erkek arkadaşım ne olur ne olmaz diye kontrol etmemi istedi gün içinde.ben hiç bir şey hissetmediğim için olduğuna inanmıyordum dışarıya akan bir kan falan da yoktu.peçeteyle kontrol ettikten sonra peçetenin üstünde tam olarak kan olduğunu söyleyemesemde kahverengimsi izler oluştu.sonra her tuvalete girişimde bu kontrolü yapmaya başladım ve olayın üstünden 3 gün geçmiş olmasına rağmen her tuvalete gidişimde kan var.dün büyük bir ayna eşliğinde cinsel organımı gözlemledim.cinsel organımın yerli yerinde olduğunu ve sürtünmeden kaynaklı organımın çevresinin tahriş olduğu ve o yüzden kanadığı gibi bir yorum getirdim.ama kanamalar gün içinde devam edince bugün tekrar kontrol ettim ve emin olamasam da kızlık zarımın en altında 6'da 1lik gibi bir bölümünde delik veya ona benzer birşey olduğunu farkettim.basınç yaptığım zaman azda olsa o bölgeden kan akışı olduğunu gördüm.Durumun özeti bu.Şu an ne yapmam gerektiği konusunda da ne olduğu konusunda da net bir fikrim yok.

içinde bulunduğum durum bu ,sorularım ise;

1-eğer kızlığım bozulduysa, ben hiç ama hiç acı hissetmedim hatta erkek arkadaşımın cinsel organının içime girdiğini dahi farketmedim bu mümkün müdür?
2-eğer kızlığım bozulduysa,cinsel organımın aynı şekilde yerinde durup altında çok küçük bir bölümün delik kalması ve o bölgenin 3 gündür geçmeyen kanamalara sebep vermesi normal midir?
3-eğer kızlığım bozulmadıysa olan biten durum ne olabilir?ve bu kanamalar ne kadar daha sürebilir?
4-Bu kanamaları durdurmanın yöntemi nedir?ve ya ne olup bittiğini anlamak için ne kadar beklemek gerekmektedir.Herhangi bir şekilde bu konuda doktora gidebilme imkanım olmadığı için bunları soruyorum.
5-Şu saatten sonra sıkıntım bakire kalıp kalmaktan ziyade sağlığım konusunda yaşadığım endişeler.Tuvalete gitmeye korkar durumdayım.Ne yapabilirim?


Sorularıma cevap verirseniz çok sevinirim.Sorularda ifade ettiğim gibi çok çok acil bir durum olmadığı sürece doktora gitmem kesinlikle mümkün değil.Dilerim bana yardımcı olursunuz...

   

Bu konuya 1 adet cevap yazılmış
Cevaplayanlar Mesaj
offline admin İd:7840  Eklenme/Güncelleme Trh : 19.12.2007   
Bu üye silindi Bakirelik testi.

sizin teknik olarak kendi kızlık zaarınızı muayenen edip değerlendirmeniz imkansız. Kızlık zarı zaten anatomik olarak ortası delik olan bir zardır, adet kanının ve akıntıların dışarı akması için. Kızlık zarı yırtılmış ise her zaman ağrı olmayabilir, fakat bu tarif ettiğiniz şekilde olan kanam da normal bir kanama değil...kızlık zarı kaynaklı olabileceği gibi başka bir sorundan da kaynaklanabilri, acil bir durum olabileceği için muayene omanzıda kesinlikle yarar vardır,


resimleri deolan aşağıdaki yazıları okuyun....http://www.doktornevra.com/cinsellik/kizlik_zari_hymen.asp




http://www.kurtaj.info/kizlik_zari_kizlikzari_bakire_hymen.html

Sayfalar :
[1]

Son Konu ve Mesajlar
Son 10 Konu Ekleyen
  Lütfen yardım edin meraktan ölmek üzereyiz offline
  Kızlığım bozuldu mu,acil..acil.. offline
  Bebek isteği... offline
  Vajinismus ve normal doğum offline
  Doğum sonrası korunma ve cinsellik nasıl??? offline
  Doğum korkusu yaşıyorum :( offline
  Hamilelikte belirtiler, sizin yönetmelerinizle hamile kaldım.... offline
  Bi de benle uğraşın... offline
  Ah ah... daha önceki seks hayatım anlaşılır mı?? offline
  İlişkide ağrı,mastürbasyon ve zevk alamama offline
Son 10 Mesaj Ekleyen
  Bende de aynı endişe var offline
  Bebeğin cinsiyeti acaba ne?? offline
  :):) allahım kucağına almak nasip etsin.. offline
  Kız arkadaşım hamile kalır mı?? offline
  Dış gebelik ve methotrexat offline
  Bakirelik testi. offline
  Anne olmak istiyorum offline
  Vajinismuz ve doğum şekli offline
  Doğum sonrası korunma ve cinsellik offline
  Bebeğini kucağına alacaksın... offline
Üye İstatistikleri
Aktif Ziyaretçi 2 Aktif Üye Üye Sayımız 62443/ 0
Bugün Tekil 64 Bugün Çoğul 202 Toplam Tekil 193191 Toplam Çoğul 974907 Ip No: 18.217.220.114




Kadın Hastalıkları, Gebelik, Hamilelik, Doğum, Kısırlık, Cinsellik, Aile Planlaması - Gebelikten Korunma Yöntemleri, Genital Siğil HPV ,Gebe Hamile Sorunları Ve Kadın Sağlığı İle Kadın Hayatının Tüm Evrelerinde Karşılaştıkları Sağlık Sorunları İle İlgili Forum...    doktornevra.com  .... Op.Dr. Nevra Topalismailoğlu....  Op.Dr.Hakan Topalismailoğlu.... 

Google Plus +