Eklenme/Güncelleme Trh : 16.12.2007
Toplam Okunma : 1479
Bugün :
1
Bu üye silindi
Ah ah... daha önceki seks hayatım anlaşılır mı??
mrblar.ben sitenize yeni üye oldum.bi arkadaş tavsiyesi.banada yardımcı olur beni bilgilendirirseniz sevinirim.2,5yıllık bir ilişkim vardı.ayrıldık.şimdi hayatıma başkası girdi.bi birliktelik yaşamadık.evliliği düşünüyoruz.ama benim daha önce bukadar ilişki yaşadığımı bilmiyor.kız olmadığımı biliyor.ama sadece 1-2kere ilişki oldu dedim.acaba evlendiğimizde veya öncesinde ilişki yaşarsak benim daha önceden 1-2kez değilde defalarca ilişkide bulunduğumu anlarmı acaba.onu seviyorum oda beni.bu aramızda kalcak.ailesi çok tutucu.ama oda çok süreli ilişki yaşadığımı anlarsa ya beni bırakırsa yaşayamam.ne olur bu konuda beni bilgilendirin.acaba anlarmı
Bu konuya 2 adet cevap yazılmış
Cevaplayanlar
İd:7827 Eklenme/Güncelleme Trh : 16.12.2007
Bu üye silindi
Cinsel partner sayısı
dha önce ne kadar cinsel beraberlik geçiridiğiniz anlaşılmaz, 2-3 defa mı yoksa çok sayıda mı bunu anlamak ve tıbben bir yorum yapmak zordur, bazen çok sık girilrn cinsel ilişki sonrası vajina biraz genişlemekte ve "bollaşmaktadır" fakat bunu tıbben yorumlamak çok zordur, cinsel ilişki geçmişinizi söylemek bu durumda szie kalmış bir şeydir,
aşağıdaki yazıları okuyun,
bende ilişkim sırasında hamile kaldım ve evlendik benim ilkti ama daha önceden ilişkim olsaydı sanırım eşim kabul etmezdi.umarım ayrılmazsınız ve mutlu olursunuz kib ßß...
Aktif Ziyaretçi 3
Aktif Üye
Üye Sayımız 62443/ 0
Bugün Tekil 45
Bugün Çoğul 68
Toplam Tekil 226494
Toplam Çoğul 1171361
Ip No: 18.97.9.175
Kadın Hastalıkları, Gebelik, Hamilelik, Doğum, Kısırlık,
Cinsellik, Aile Planlaması - Gebelikten Korunma Yöntemleri, Genital Siğil HPV
,Gebe Hamile Sorunları Ve
Kadın Sağlığı İle Kadın Hayatının Tüm Evrelerinde Karşılaştıkları Sağlık
Sorunları İle İlgili Forum... doktornevra.com ....
Op.Dr. Nevra Topalismailoğlu.... Op.Dr.Hakan Topalismailoğlu....