Forum sayfamıza hoşgeldiniz.....Doktornevra.com
 Kullanıcı Adı Şifreniz     | |
 Ana Sayfa | Site Haritası | Kurallar

Doğum..  Gebeliğe Hazırlık..  Gebelik..  Gebelikte Beslenme..  Hafta Hafta Gebelik.. 
Loğusalık ve Bebek.. 

Konuyu Açan Konu    Aktif  1
offline mavim Eklenme/Güncelleme Trh : 27.10.2007  Toplam Okunma : 730  Bugün : 3  
Bu üye silindi Yaşasın..benimde bebeğim olacak

merhabalar sonunda gebeyim çok ama çok mutluyum uzun bir tedaviden sonra ikinci çocuğum olacak çok heyecanlı ve bir okadarda stresliyim çünkü bundan önce iki düşüğüm oldu bebeğimi kaybetmekten korkuyorum....... 8 haftalık gebeyim mide bulantım öğlen ve akşama doğru oluyor sabah ları hiç olmadı ve bazen olur olmadık herşeye sinirlenip ağlamam geliyor alıngan biri oldum ayrıca daha fazla yemek yemeğe başladım bu stresimin sebebi nedir acaba düşükler olabilirmi yani kaybetme korkusu........ saygılar

Bu konuya 3 adet cevap yazılmış
Cevaplayanlar Mesaj
offline admin İd:7471  Eklenme/Güncelleme Trh : 27.10.2007   
Bu üye silindi Sonunda hamileyim..

hayırlı olsun.. tebrikler,
daha önce düşük yaptığınzı için bu gebelikte de aynı şey olalması için önlem alıp (ilaçlar gibi) özen göztermeniz, dikkat etmeniz ve lişkiden kaçınmanzı gerekir (bir süreliğine ) şiakeytleriniz tamamn gebelik sürecinin doğal sonuçalrı ve endişelenecek bir durum yok, beslenmeniz çok önemli, zaman kaybetmeden doktora başvurun...,
aşağıdak yazıları okuyun,

http://www.e-gebelik.net/gebelik_sikayetleri/bulanti_kusmalar.asp

http://www.e-gebelik.net/gebelik_genel_bilgiler/kiz_mi_erkek_mi.asp

offline avril İd:7474  Eklenme/Güncelleme Trh : 28.10.2007   
Bu üye silindi Tebrik ederım darısı basıma

mavım hayırlı olsun ılk önce yenı tecrube ettın bende bazı belırtıler var halsızlık karın buyumesı goguslerde hassasıyet sık ıdara cıkma mıde kazınması vs. gıbı adetıme3 gun var eger gebe ısem 4 hafta 2 gunluk suan bende söyle bırsey var bugun özellıkle kahverengı lekelenme çamasırımı kırletecek kadar sende böyle bır sey oldumu?acaba yanıtlarsan cok sewınırım teşekkürler

offline avril İd:7496  Eklenme/Güncelleme Trh : 30.10.2007   
Bu üye silindi Evetttt bende gebeyim :d

şüphelerim dogru çıktı. beta hcg 644 çıktı sanırım 5 haftalık değilmi nevra hanım? :D Allah herkeze bu duyguyu nasip etsin. bebek için bence en güzel yöntem ateş ölçme yöntemi bence bu yöntemi yabana atmayın hanımlar. ben bu yöntemi bu ay kullandım sonuç pozitif :D allahım şükürler olsun sana :D ohh beea :D

Sayfalar :
[1]

Son Konu ve Mesajlar
Son 10 Konu Ekleyen
  Lütfen yardım edin meraktan ölmek üzereyiz offline
  Kızlığım bozuldu mu,acil..acil.. offline
  Bebek isteği... offline
  Vajinismus ve normal doğum offline
  Doğum sonrası korunma ve cinsellik nasıl??? offline
  Doğum korkusu yaşıyorum :( offline
  Hamilelikte belirtiler, sizin yönetmelerinizle hamile kaldım.... offline
  Bi de benle uğraşın... offline
  Ah ah... daha önceki seks hayatım anlaşılır mı?? offline
  İlişkide ağrı,mastürbasyon ve zevk alamama offline
Son 10 Mesaj Ekleyen
  Bende de aynı endişe var offline
  Bebeğin cinsiyeti acaba ne?? offline
  :):) allahım kucağına almak nasip etsin.. offline
  Kız arkadaşım hamile kalır mı?? offline
  Dış gebelik ve methotrexat offline
  Bakirelik testi. offline
  Anne olmak istiyorum offline
  Vajinismuz ve doğum şekli offline
  Doğum sonrası korunma ve cinsellik offline
  Bebeğini kucağına alacaksın... offline
Üye İstatistikleri
Aktif Ziyaretçi 1 Aktif Üye Üye Sayımız 62443/ 0
Bugün Tekil 129 Bugün Çoğul 1764 Toplam Tekil 221116 Toplam Çoğul 1136573 Ip No: 18.97.14.83

Kadın Hastalıkları, Gebelik, Hamilelik, Doğum, Kısırlık, Cinsellik, Aile Planlaması - Gebelikten Korunma Yöntemleri, Genital Siğil HPV ,Gebe Hamile Sorunları Ve Kadın Sağlığı İle Kadın Hayatının Tüm Evrelerinde Karşılaştıkları Sağlık Sorunları İle İlgili Forum...    doktornevra.com  .... Op.Dr. Nevra Topalismailoğlu....  Op.Dr.Hakan Topalismailoğlu.... 

Google Plus +